yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Emanet Eminği Sağlama: Kapılar insanların ağır bir alanı abur cuburaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar gönül eminğini korumada az çok önemli bir konuma sahiptir.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Bir binada veya çatı berknda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Katılmış-3/C’de belirtilen sürelere elverişli olması mecburidir.

Kaçış için kullanılmasına cevaz verilen merdivenlerde, basamağın kova Yangın Merdiveni Kapısı hattındaki en ancak basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve başka dokumalarda 125 mm' den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra engel, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Tamam çıkışların ve erişim yollarının adida tamlanan şartlara mutabık olması gerekir:

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapısı binaların evgin çıkış kapısı olarak bakım gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı baplardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page